ANKH MEDIA

CLIENT

Când profesionalismul se îmbină cu talentul și dedicarea, rezultă doar ce-i mai bun. Echipa de oameni care au ca numitor comun pasiunea pentru fotografie și filmare. Obiectivul lor este clar – imortalizarea celui mai frumos eveniment din viața ta, cu artă și stil. http://www.ankhmedia.ro/

 

PROIECT

Litere volumetrice individuale, realizate din plexiglas personalizate cu folie translucentă Oracal, vopsite lateral cu vopsea rezistentă uv. Iluminare s-a realizat cu module led Samsung, rezistente la intemperii. Montarea literelor a fost facută pe structură de aluminiu. Personalizarea mașinii folosind folie Oracal 651. Photoboot realizat din PVC , înfoliat cu folie Oracal, montat pe structură metalică.

 
Noi cei de la Ornella Studio Design din Timisoara suntem aici pentru a face lucrurile să se întâmple și toți clienții noștri să fie multumiți.

Suntem vizibili! Există o nevoie naturală a oamenilor de a interacționa. Scopul nostru este de a oferi o experiență audienței.

Proiectul tău poate să fie susținut de noi! Toate inițiativele care ne plac și care credem că vor contribui la dezvoltarea orașului.

Sosesc ofertele lunii la materialele promoționale. Alegeți produsul preferat și Hai să-l Tipărim!

Contactează-ne pentru informații la +40.256.22.88.65