ASCENDIS

CLIENT

Cea mai mare firmă de consultanță în domeniul dezvoltării organizaționale din România – Training, Teambuilding, Centre de evaluare și dezvoltare, cu o echipă de 40 de consultanţi şi facilitatori şi cu un portofoliu de peste 140 de clienţi constanţi. http://ascendis.ro/

 

PROIECT

Produsele oferite de Ornella Design: casetă luminoasă, profil aluminiu, față plexiglas personalizată iluminată Led; Sistem expozițional Roll Up, sistem aluminiu pliabil, personalizat cu folie polipropilenă imprimată cu cerneluri latex. Litere pvc, 10mm grosime, individuale, personalizate cu folie Oracal și montate cu adeziv pe perete.

 
Noi cei de la Ornella Studio Design din Timisoara suntem aici pentru a face lucrurile să se întâmple și toți clienții noștri să fie multumiți.

Suntem vizibili! Există o nevoie naturală a oamenilor de a interacționa. Scopul nostru este de a oferi o experiență audienței.

Proiectul tău poate să fie susținut de noi! Toate inițiativele care ne plac și care credem că vor contribui la dezvoltarea orașului.

Sosesc ofertele lunii la materialele promoționale. Alegeți produsul preferat și Hai să-l Tipărim!

Contactează-ne pentru informații la +40.256.22.88.65