ATMOSPHERE - Cafenea

CLIENT

Te simți obosită după prea multe cumpărături? Cafeneaua Atmosphere din Iulius Mall Timișoara, te așteaptă cu o gamă largă de cafea, fierbinte și rece, sucuri, prăjituri și înghețată. Le poți savura în zona pentru nefumători sau în zona dedicată fumătorilor – în funcție de dorință.

 

PROIECT

Ornella Design a participat la amenajarea acestui spațiu prin partea de semnalistică interioară: reclamă luminoasă realizată din dibond, cu litere volumetrice din plexiglas de 20mm, iluminate în cant cu LED RGB. Perete realizat din panouri plexiglas tipărite, montate cu distanțieri de aluminiu și iluminate cu bandă LED de culoare caldă.

 
Noi cei de la Ornella Studio Design din Timisoara suntem aici pentru a face lucrurile să se întâmple și toți clienții noștri să fie multumiți.

Suntem vizibili! Există o nevoie naturală a oamenilor de a interacționa. Scopul nostru este de a oferi o experiență audienței.

Proiectul tău poate să fie susținut de noi! Toate inițiativele care ne plac și care credem că vor contribui la dezvoltarea orașului.

Sosesc ofertele lunii la materialele promoționale. Alegeți produsul preferat și Hai să-l Tipărim!

Contactează-ne pentru informații la +40.256.22.88.65