AUTOCLUB TIMISOARA

CLIENT

Autoclub și-a făcut intrarea pe piața auto timișoreană în anul 1996, ca dealer autorizat Volkswagen. Evoluția firmei a fost mereu ascendentă, Autoclub fiind astăzi unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața auto din vestul țării și unul dintre cei mai importanți dealeri din rețeaua coordonată de Porsche România. http://www.autoclub.ro/

 

PROIECT

Echipa Ornella Design a reușit să propună câteva produse pentru promovarea companiei Autoclub Timișoara: personalizare auto Volkswagen, grafică tiparită prin tehnologia latex, decupată pe contur și aplicată; personalizare panou unipol exterior 14x4m, confecționat din banner Pvc de 650g, tipărit prin tehnologia latex, culoriile fiind mai intense chiar și după 5 ani de expunere în exterior; cutie plexiglas transpent + semn facebook PVC tipărit flatbet și rurat pe contur.

 
Noi cei de la Ornella Studio Design din Timisoara suntem aici pentru a face lucrurile să se întâmple și toți clienții noștri să fie multumiți.

Suntem vizibili! Există o nevoie naturală a oamenilor de a interacționa. Scopul nostru este de a oferi o experiență audienței.

Proiectul tău poate să fie susținut de noi! Toate inițiativele care ne plac și care credem că vor contribui la dezvoltarea orașului.

Sosesc ofertele lunii la materialele promoționale. Alegeți produsul preferat și Hai să-l Tipărim!

Contactează-ne pentru informații la +40.256.22.88.65