CASA RUSU

CLIENT

Compania și-a început activitatea în 1994 ca retailer de mobilă, între timp devenind unul dintre cei mai mari producători și dealeri de mobilier și tapițerie din România. Casa Rusu reprezintă divizia de retail a companiei Rus Savitar.

http://www.mobilacasarusu.ro/

 

PROIECT

Ansamblul de litere volumetrice individuale, realizate din plexiglas personalizate cu folie translucentă Oracal, vopsite lateral cu vopsea rezistantă uv. Iluminare s-a realizat cu module led samsung, rezistente la intemperii. Montarea literelor a fost facută pe sistem de panouri dibond montate pe structură din aluminiu. Montarea pe fațada clădirii a fost realiză de echipa noastră de alpiniști utilitari. Realizarea personalizării autocarului realizat cu folie Oracal 651, plotată și tiparită.

 
Noi cei de la Ornella Studio Design din Timisoara suntem aici pentru a face lucrurile să se întâmple și toți clienții noștri să fie multumiți.

Suntem vizibili! Există o nevoie naturală a oamenilor de a interacționa. Scopul nostru este de a oferi o experiență audienței.

Proiectul tău poate să fie susținut de noi! Toate inițiativele care ne plac și care credem că vor contribui la dezvoltarea orașului.

Sosesc ofertele lunii la materialele promoționale. Alegeți produsul preferat și Hai să-l Tipărim!

Contactează-ne pentru informații la +40.256.22.88.65