DENT ESTET 4 KIDS

CLIENT

Prima clinică de medicină dentară din România şi Europa de Est în care copiii îşi doresc să revină mereu, iar părinţii învaţă cum să aibe grijă de sănătatea dentară a celor mici. Dacă sunteți în căutarea unui dentist pentru copiii Dvs., vă recomandăm cu încredere!

http://www.de4kids.ro/

 

PROIECT

Ansamblul de  litere volumetrice realizate din PVC cu o grosime de 10mm personalizate cu folie tipărită cu cerneluri latex ecologice. Personalizarea spațiului proiectat și produs de către echipa OSD, a fost realizat folosind autocoland Wall graphic montat pe toți pereții cât si pe tavan. Tiparul a fost realizat pe echipamente performante HP Latex ecologice. Personalizarea geamurilor a fost realizată cu folie sablată tiparită UV, folosind sistemul de tipar flatbed.

 
Noi cei de la Ornella Studio Design din Timisoara suntem aici pentru a face lucrurile să se întâmple și toți clienții noștri să fie multumiți.

Suntem vizibili! Există o nevoie naturală a oamenilor de a interacționa. Scopul nostru este de a oferi o experiență audienței.

Proiectul tău poate să fie susținut de noi! Toate inițiativele care ne plac și care credem că vor contribui la dezvoltarea orașului.

Sosesc ofertele lunii la materialele promoționale. Alegeți produsul preferat și Hai să-l Tipărim!

Contactează-ne pentru informații la +40.256.22.88.65