GITTANOS COMPANY

CLIENT

GITTANOS COMPANY a debutat pe piața de profil în anul 1994, având ca principală activitate importul şi distribuţia de ciorapi pentru femei şi lenjerie intimă de damă și bărbați. Firma nou creată din Timşoara, a pornit cu 50% capital românesc şi 50% capital italian.

http://www.charme-lingerie.ro/

 

PROIECT

Litere volumterice din plexiglas, iluminate cu module led. dim: 400/300cm. Fețele sunt realizate din plexiglas cu folie translucentă Oracal. Personalizare fațadă magazin: mesh tipărit calitate indoor montat pe sistem hanging, decor volumetric realizat din pvc tipărit flatbed și rutat pe contur. Reclama realizată din litere plexiglas înfoliate cu folie fluorescentă, distanțate cu distanțori din plexiglas.

 
Noi cei de la Ornella Studio Design din Timisoara suntem aici pentru a face lucrurile să se întâmple și toți clienții noștri să fie multumiți.

Suntem vizibili! Există o nevoie naturală a oamenilor de a interacționa. Scopul nostru este de a oferi o experiență audienței.

Proiectul tău poate să fie susținut de noi! Toate inițiativele care ne plac și care credem că vor contribui la dezvoltarea orașului.

Sosesc ofertele lunii la materialele promoționale. Alegeți produsul preferat și Hai să-l Tipărim!

Contactează-ne pentru informații la +40.256.22.88.65