HONEYWELL

CLIENT

Honeywell este o companie prezentă în top 100 al revistei Fortune, lider în producerea şi dezvoltarea de noi tehnologii care permit abordarea unora dintre cele mai dificile provocări legate de tendințele macro globale, cum ar fi eficiența energetică, producerea de energie curată, siguranță și securitate, globalizarea și productivitatea la client.

 

PROIECT

Produsele excutate pentru îmbunătățirea imaginii companiei au fost propuse și realizate de echipa noastă: ansamblu de litere volumetrice individuale, realizate din plexiglas personalizate cu folie translucentă oracal, vopsite lateral cu vopsea rezistantă uv. Iluminarea s-a realizat cu module led samsung, rezistente la intemperii. Montarea literelor a fost facută pe structura metalică tip rooftop, montată cu ajutorul alpiniștilor. Realizarea literelor din PVC de 10mm grosime vopsite integral cu vopsea rezistentă UV, montate cu ajutorul sablonului în spațiile clientului.

 
Noi cei de la Ornella Studio Design din Timisoara suntem aici pentru a face lucrurile să se întâmple și toți clienții noștri să fie multumiți.

Suntem vizibili! Există o nevoie naturală a oamenilor de a interacționa. Scopul nostru este de a oferi o experiență audienței.

Proiectul tău poate să fie susținut de noi! Toate inițiativele care ne plac și care credem că vor contribui la dezvoltarea orașului.

Sosesc ofertele lunii la materialele promoționale. Alegeți produsul preferat și Hai să-l Tipărim!

Contactează-ne pentru informații la +40.256.22.88.65