JAZZISSIMO LOUNGE

CLIENT

Un concept nou, în care stilul e dat de cultură, un spațiu chic, cu detalii care dau savoare fiecărei clipe, o atmosferă în care senzualitatea muzicii, nostalgia filmului alb/negru, misterul teatrului, aroma cafelei și savoarea delicateselor mediteraneene se îmbină în doze menite a instaura dependența de civilizație. Pe scurt, un loc cum a visat Parisul are acum Timișoara.

 

PROIECT

Decorarea perețiilor cu tapet din pvc, tipărit latex, rezistent la trafic intens. Tipar și montaj realizat de către Echipa Ornella Design. Sigla exterioară cu litere în volumetrie din PVC; Litere polistiren cu față din PVC, grosime totală 5cm, vopsite integral și montate cu adeziv cu ajutorul sablonului aferent pe tapetul personalizat.

 
Noi cei de la Ornella Studio Design din Timisoara suntem aici pentru a face lucrurile să se întâmple și toți clienții noștri să fie multumiți.

Suntem vizibili! Există o nevoie naturală a oamenilor de a interacționa. Scopul nostru este de a oferi o experiență audienței.

Proiectul tău poate să fie susținut de noi! Toate inițiativele care ne plac și care credem că vor contribui la dezvoltarea orașului.

Sosesc ofertele lunii la materialele promoționale. Alegeți produsul preferat și Hai să-l Tipărim!

Contactează-ne pentru informații la +40.256.22.88.65