MAHLE

CLIENT

Ca partener global principal de dezvoltare globală pentru industria automotive și a motorizării, MAHLE oferă soluții inovative din punct de vedere tehnologic clientilor de prestigiu. Încă din anul 1920, MAHLE a fost înaintea timpului său, iar povestea de succes continuă.

 

PROIECT

Produsele excutate pentru îmbunătățirea imaginii companiei au fost propuse și realizate de echipa noastră: structura metalică tip rooftop montată pe clădire, litere volumetrice realizate din aluminiu cu o dimensiune de 12x3m. Fața literelor este realizată din plexiglas albastru true Led, colorat în masă, iluminate cu module Led outdoor. Montajul a fost exectutat cu echipa de alpiniști utilitari.

 
Noi cei de la Ornella Studio Design din Timisoara suntem aici pentru a face lucrurile să se întâmple și toți clienții noștri să fie multumiți.

Suntem vizibili! Există o nevoie naturală a oamenilor de a interacționa. Scopul nostru este de a oferi o experiență audienței.

Proiectul tău poate să fie susținut de noi! Toate inițiativele care ne plac și care credem că vor contribui la dezvoltarea orașului.

Sosesc ofertele lunii la materialele promoționale. Alegeți produsul preferat și Hai să-l Tipărim!

Contactează-ne pentru informații la +40.256.22.88.65