NOUVEAU

CLIENT

Designul elegant, inovativ și eclectic, ambianța serilor de la sfârșit de săptămână, băuturile realizate cu măiestrie și servite în cel mai agreabil mod fac din Nouveau cel mai atractiv spațiu din zonă. Nouveau este popular pentru cele mai rafinate evenimente de modă, concerte live senzaționale, cele mai cool mix-uri ale lui DJ Sam și DJ Julyam Dubson, cele mai frumoase imagini de la evenimente, cel mai modern și prietenos ambient.

PRODUS

Produsele excutate pentru imbunatatirea imaginii companiei au fost propuse si realizate de echipa noastra. Caseta exterioara cu litere in volumetrice realziata de plexiglas iluminata Led. Tiparul pe sticla dand un efecte de vitraliu, taan realizat din panouri de lemn tiparit flatbed cu imaginea dorita. Meniuri personalizate , carti vizita realziate din carton special negru personalizate cu auriu.

 
Noi cei de la Ornella Studio Design din Timisoara suntem aici pentru a face lucrurile să se întâmple și toți clienții noștri să fie multumiți.

Suntem vizibili! Există o nevoie naturală a oamenilor de a interacționa. Scopul nostru este de a oferi o experiență audienței.

Proiectul tău poate să fie susținut de noi! Toate inițiativele care ne plac și care credem că vor contribui la dezvoltarea orașului.

Sosesc ofertele lunii la materialele promoționale. Alegeți produsul preferat și Hai să-l Tipărim!

Contactează-ne pentru informații la +40.256.22.88.65