PRESTIGE EVENTS

CLIENT

O nouă sală de evenimente, aproape de centrul orașului! Cu o capacitate de 200 de persoane, Prestige Events vă așteaptă cu oferte de nerefuzat. Finisajele sălii de nunta, clasice și rafinate, proiectate cu mult bun gust, dau prestigiu evenimentului tău într-o atmosferă caldă și primitoare.

 

PROIECT

Propunerea noastră pentru partea de semnalistică: realizare casetă volumetrică 450/100cm, iluminată Led, cu litere în volumetrie negre vopsite integral. Panou dibond cu litere rutate și iluminate din interior cu Led, prezentând un efect de halou. Sistem expozițional Pop-up , realizat din structură tip spyder de aluminiu și fețe din pvc tipărite. Folie sablată și tipărită pentu geamuri.

 
Noi cei de la Ornella Studio Design din Timisoara suntem aici pentru a face lucrurile să se întâmple și toți clienții noștri să fie multumiți.

Suntem vizibili! Există o nevoie naturală a oamenilor de a interacționa. Scopul nostru este de a oferi o experiență audienței.

Proiectul tău poate să fie susținut de noi! Toate inițiativele care ne plac și care credem că vor contribui la dezvoltarea orașului.

Sosesc ofertele lunii la materialele promoționale. Alegeți produsul preferat și Hai să-l Tipărim!

Contactează-ne pentru informații la +40.256.22.88.65