SABRINI ROMANIA

CLIENT

Prezent în peste 10 oraşe importante din ţară, cu peste 15 magazine, Sabrini este distribuitor autorizat a mai multor mărci de renume precum Pandora, Tag Heuer, Longines, Tissot, Calvin Klein, Swatch, DeRuvo, Blanco’s, Bibigi, Carla M, Shinsaki, Fantazzia, Fossil, Diesel, Waterman sau Parker.

 

PROIECT

Produsul oferit clientului Sabrini România se pretează amenjărilor spațiilor interioare; Rama Maxi Frame din aluminiu, personalizată cu material textil tipărit latex , montat cu bandă siliconică. Rama Maxi Frame oferă o expunere a produsului perfect, fiind foarte ușor de schimbat materialul textil imprimat, cu unul nou. Dimensiuniile sunt diferite conform fiecărui magazin în parte.

 
Noi cei de la Ornella Studio Design din Timisoara suntem aici pentru a face lucrurile să se întâmple și toți clienții noștri să fie multumiți.

Suntem vizibili! Există o nevoie naturală a oamenilor de a interacționa. Scopul nostru este de a oferi o experiență audienței.

Proiectul tău poate să fie susținut de noi! Toate inițiativele care ne plac și care credem că vor contribui la dezvoltarea orașului.

Sosesc ofertele lunii la materialele promoționale. Alegeți produsul preferat și Hai să-l Tipărim!

Contactează-ne pentru informații la +40.256.22.88.65