TUDOR TAILOR

CLIENT

Personal Tailor este o etichetă masculină de inspirație britanică și măiestrie italiană, un concept custom-made reinventat într-o sincronizare a perfecțiunii croitoriei de tip englezesc cu o aplecare asupra nevoilor clientului în dinamica cotidiană contemporană. Experiența pe care Tudor Tailor dorește să o livreze clienților într-un mod eficient și rapid este plăcerea de a îmbrăca un costum unic, executat dupa cele mai înalte standarde de tradiție britanică, folosind materiale de calitate superioară provenite de la furnizori renumiți din întreaga lume.

 

PROIECT

Produsele excutate pentru realizarea magazinului au fost pregătite de echipa noastră: casetă luminoasă realizată din plexiglas cu litere în volumetrie iluminate Led, tapet personalizat, tablou canvas.

 
Noi cei de la Ornella Studio Design din Timisoara suntem aici pentru a face lucrurile să se întâmple și toți clienții noștri să fie multumiți.

Suntem vizibili! Există o nevoie naturală a oamenilor de a interacționa. Scopul nostru este de a oferi o experiență audienței.

Proiectul tău poate să fie susținut de noi! Toate inițiativele care ne plac și care credem că vor contribui la dezvoltarea orașului.

Sosesc ofertele lunii la materialele promoționale. Alegeți produsul preferat și Hai să-l Tipărim!

Contactează-ne pentru informații la +40.256.22.88.65