Despre noi

 

Totul a început în 2007 cu o investiție  într-un echipament de tipar  și o idee. Acea idee am transformat-o demult în viziune. Uriașa șansă a firmei au fost oamenii. Au avut și au voință, au avut și au atitudine, au dorit și doresc să se dezvolte, să se afirme… Au avut și au încredere! 
Natura, obiect de patrimoniu! Una dintre investițiile importante în acest domeniu este echipamentul de format mare LATEX LX 600….Echipa OSD este una caracterizată de permanenta căutare, permanenta înțelegere, permanenta creație.
Clienții noștri cer o varietate de produse care răspund unor nevoi unice. De aceea, structura de echipamente de tipar asigură o abordare optimă atât din punct de vedere a materialelor folosite, a complexității imprimării, cât și a tirajelor solicitate. 
Diversitate, complexitate, calitate! Am investit constant în organizarea și informatizarea proceselor companiei, în tehnologie de ultimă generație, astfel încât lucrarea clientului să parcurgă rapid și eficient toate etapele, timpul de execuție putând fi adus frecvent sub 24 de ore.

Noi cei de la Ornella Studio Design din Timisoara suntem aici pentru a face lucrurile să se întâmple și toți clienții noștri să fie multumiți.

Suntem vizibili! Există o nevoie naturală a oamenilor de a interacționa. Scopul nostru este de a oferi o experiență audienței.

Proiectul tău poate să fie susținut de noi! Toate inițiativele care ne plac și care credem că vor contribui la dezvoltarea orașului.

Sosesc ofertele lunii la materialele promoționale. Alegeți produsul preferat și Hai să-l Tipărim!

Contactează-ne pentru informații la +40.256.22.88.65