Portofoliu

SABRINI ROMANIA

CLIENT

Prezent în peste 10 oraşe importante din ţară, cu peste 15 magazine, Sabrini este distribuitor autorizat a mai multor mărci de renume precum Pandora, Tag Heuer, Longines, Tissot, Calvin Klein, Swatch, DeRuvo, Blanco’s, Bibigi, Carla M, Shinsaki, Fantazzia, Fossil, Diesel, Waterman sau Parker.

PROIECT

Produsul oferit clientului Sabrini România se pretează amenjărilor spațiilor interioare; Rama Maxi Frame din aluminiu, personalizată cu material textil tipărit latex , montat cu bandă siliconică. Rama Maxi Frame oferă o expunere a produsului perfect, fiind foarte ușor de schimbat materialul textil imprimat, cu unul nou. Dimensiuniile sunt diferite conform fiecărui magazin în parte.

TUDOR TAILOR

CLIENT

Personal Tailor este o etichetă masculină de inspirație britanică și măiestrie italiană, un concept custom-made reinventat într-o sincronizare a perfecțiunii croitoriei de tip englezesc cu o aplecare asupra nevoilor clientului în dinamica cotidiană contemporană. Experiența pe care Tudor Tailor dorește să o livreze clienților într-un mod eficient și rapid este plăcerea de a îmbrăca un costum unic, executat dupa cele mai înalte standarde de tradiție britanică, folosind materiale de calitate superioară provenite de la furnizori renumiți din întreaga lume.

PROIECT

Produsele excutate pentru realizarea magazinului au fost pregătite de echipa noastră: casetă luminoasă realizată din plexiglas cu litere în volumetrie iluminate Led, tapet personalizat, tablou canvas.

RUGBY TIMISOARA

CLIENT

RCM Timișoara, cunoscut și ca Timișoara Saracens RCM UVT este un club profesionist de rugby din Timișoara, care joacă în SuperLiga, prima ligă de rugby din România. Echipa a fost campionă în 1972, primul club din afara Bucureștiului care a reușit această performanță. Ei joacă pe Stadionul Dan Păltinișanu.

PROIECT

Produsele excutate pentru âmbunătățirea imaginii companiei au fost propuse și realizate de echipa noastră: steaguri, materiale promoționale și sistem expozițional Pop Up.

PRET A MANGER TIMISOARA

CLIENT

Situat în mijlocul Complexului Studențesc,pe strada Aurelianus nr 19, Pret-a-Manger s-a dezvoltat cu succes încă din 1997 devenind în prezent cel mai mare restaurant cu servire rapidă din zona, având un numar mare de locuri atât în interior cât și în exterior, pe terasă și gradină de vară.

PROIECT

Produsele excutate pentru îmbunătățirea imaginii companiei au fost propuse și realizate de echipa noastră: steaguri, litere volumetrice iluminate tip halou.

PRESTIGE EVENTS

CLIENT

O nouă sală de evenimente, aproape de centrul orașului! Cu o capacitate de 200 de persoane, Prestige Events vă așteaptă cu oferte de nerefuzat. Finisajele sălii de nunta, clasice și rafinate, proiectate cu mult bun gust, dau prestigiu evenimentului tău într-o atmosferă caldă și primitoare.

PROIECT

Propunerea noastră pentru partea de semnalistică: realizare casetă volumetrică 450/100cm, iluminată Led, cu litere în volumetrie negre vopsite integral. Panou dibond cu litere rutate și iluminate din interior cu Led, prezentând un efect de halou. Sistem expozițional Pop-up , realizat din structură tip spyder de aluminiu și fețe din pvc tipărite. Folie sablată și tipărită pentu geamuri.

PAUL TRANS

CLIENT

Firma de transport intern și internațional de marfă situată în Timișoara, România . Organizăm transport de mărfuri național și internațional, rutier, naval și aerian , având o experiență în domeniul transporturilor de peste 19 ani. Sunt specializați în transportul rutier de marfa, Paul Trans SRL este una dintre cele mai mari case de expediții din România conform revistei Tranzit.

PROIECT

Produsele excutate pentru îmbunătățirea imaginii companiei au fost propuse și realizate de echipa noastră. Litere  volumetrice realizate din plexiglas iluminate Led.  Signalistică Interior. Personalizare flotă auto.

NOUVEAU

CLIENT

Designul elegant, inovativ și eclectic, ambianța serilor de la sfârșit de săptămână, băuturile realizate cu măiestrie și servite în cel mai agreabil mod fac din Nouveau cel mai atractiv spațiu din zonă. Nouveau este popular pentru cele mai rafinate evenimente de modă, concerte live senzaționale, cele mai cool mix-uri ale lui DJ Sam și DJ Julyam Dubson, cele mai frumoase imagini de la evenimente, cel mai modern și prietenos ambient.

PROIECT

Casetă exterioară cu litere în volumetrie realizată din plexiglas iluminată Led. Tiparul pe sticla dând un efecte de vitraliu, tavan realizat din panouri de lemn tipărit flatbed cu imaginea dorită. Meniuri personalizate , cărți vizită realizate din carton special negru personalizate cu auriu.

MIRACOLUL PLANTELOR

CLIENT

Așa cum spune și numele site-ului Miracolul Plantelor, au adunat în portofoliul nostru, pentru iubitorii de produse sănătoase, peste 8000 de produse naturiste și pe baza de plante, la cel mai bun preț. 

PROIECT

Produsele excutate pentru îmbunătățirea imaginii companiei au fost propuse și realizate de echipa noastră:  Ansamblu de litere volumetrice realizate din plexiglas, iluminate Led, lateral voplsite UV, casetă luminoasă cu litere volumetrice realizată din plexiglas, montată pe structura de fier forjat.

MINDS HUB

CLIENT

Bine ai venit în cea mai electrică comunitate a generației tale. De ce membership @Minds Hub? Pentru o experiență ”full-option” în primul hub educațional din România, dedicat ție și tuturor studenților din Timișoara.

PROIECT

Produsele excutate ca și partener la acest proiect au fost următoarele: Casetă volumetrică iluminată Led, sistem expozițional Pop-Up, personalizare pereți interior și sticlă, personalizare materiale textile, trofee realizate din plexiglas.  

Coș de cumpărături
Sign in

No account yet?

Start typing to see products you are looking for.